Auktoriserad återförsäljare

Nätet av återförsäljare betyder trygghet!

Oavsett var du köpt din vagn i landet har du alltid nära till service om oturen skulle vara framme. Inom organisationen Auktoriserad svensk Hobby-återförsäljare hjälper vi varandra. Skulle ett problem uppstå med din vagn när du är ute och reser så var bara lugn. Börja med att ringa din ”egna” återförsäljare (där du köpt vagnen). Behövs mer än telefonsupport finns alltid möjligheten att få hjälp ute i landet från någon av övriga 30 återförsäljare med verkstäder utöver detta finns 12 renodlade verkstäder. Allt för Er trygghet!

Du som handlar din vagn hos en auktoriserad svensk Hobby-återförsäljare får den här goa kudden att vila emot!

✓ Närhet till min återförsäljare

✓ Personal som är utbildad på just Hobby-vagnar

✓ Min affär omfattas av svensk konsumentköpslag

✓ Min återförsäljare ombesörjer och handlägger alla reklamationer/garantiärenden.

✓ Min återförsäljare betraktar mig som en kund som kan behöva support och hjälp så länge han äger den vagn han köpt av mig eller mina kollegor som är Auktoriserade svenska Hobby-återförsäljare.

Vad innebär fabriksgaranti för en direktimporterad husvagn?

Många privatpersoner som själva – eller genom ombud – låter köpa sin husbil eller husvagn i framför allt Tyskland har ofta uppfattningen att eftersom varan omfattas av fabriksgaranti, eller ”Europagaranti”, har man samma skydd som när det gäller produkter som säljs hos svenska återförsäljare. Så är det emellertid inte. Nya vagnar eller bilar som säljs i Tyskland omfattas förvisso av fabriksgaranti (eller Europagaranti), men ansvaret för att avhjälpa eventuella fel på husvagnar eller husbilar som är direktimporterade ligger inte hos generalagenterna eller återförsäljarna i Sverige.

Från Trelleborg till Boden och Kalix

På 27 orter, från Boden och Kalix i norr till Trelleborg i söder, hittar du Auktoriserade svenska Hobby-återförsäljare. Din närmaste återförsäljare hittar du här.

 

Tillbaka